Fotózás és utasbiztosítás? Www.pannonsafe.hu!

Szponzorált tartalom

www.pannonsafe.hu

www.pannonsafe.hu

Már nagyon korán megmutatkozott a tehetségem a fotózásban

Világéletemben nagyon szerettem fotózni. Én még az a generáció vagyok, aki gombos mobiltelefonon nevelkedett, és teljesen újdonságnak számított a számára, amikor bejöttek az első színes képernyőjű telefonok. Ezekkel már lehetett internetezni is, de a böngészés eléggé lassan futott rajtuk, így nem is igazán ezzel voltunk elfoglalva. Hanem a fényképezéssel! Ezek a telefonok ugyanis már rendelkeztek hátlapi kamerával, mi pedig gyerekként igencsak élveztük, hogy egy mini fényképezőgép lapul a zsebünkben. A szüleim egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy még mobiltelefonnal is meglepően jó képeket készítek, így hamarosan megleptek egy igazi fényképezőgéppel. Először kompakt gépet, majd pedig tükörreflexes gépet kezdtem el használni, és ez mindent megváltoztatott.

 

Így hát hamar a fotózás lett a legnagyobb szenvedélyem, és azóta is ezzel keresem a kenyerem. A fotógépet kattintgatva bejártam a világot, és nagyon hálás vagyok ezért. Számos csodaszép, egzotikus országba eljuthattam a munkám során, amire egyébként nem biztos, hogy lett volna lehetőségem. A szüleim persze mindig nagyon féltettek, de én biztonságban éreztem magam, mert a Pannonsafe vigyázott rám! Nem tudom, ismeritek-e őket, de ha biztosítási vagy megtakarítási csomagokban, lehetőségekben gondolkoztok, mindenképpen keressétek fel őket a www.pannonsafe.hu oldalon. Korábban minden utazásomhoz náluk kötöttem biztosítást, mert nagyon gyorsan és egyszerűen el lehetett intézni mindent. Az árajánlatbekéréstől a szerződéskötésig minden tudott online működni, ami számomra akkor nagyon sokat jelentett. Jelentős időt takarítottam meg azzal, hogy minden egy helyen elérhető volt. Ráadásul a Pannonsafe díjkalkulátora pontosan kiszámolt nekem mindent a honlapon, így nekem a végén már tényleg nem volt más dolgom, mint a megfelelő konstrukciót kiválasztani.

 

A pénzügyekhez nem értek, de szerencsére a www.pannonsafe.hu oldalon mindenről tájékozódhatok!

Persze ha felnéztek a www.pannonsafe.hu oldalra, látni fogjátok, hogy a paletta igen széles, és nem áll meg csak és kizárólag az utasbiztosításnál. A gépjármű biztosítástól és casco biztosítástól kezdve a nyugdíjpénztári megtakarításokon és különböző hiteleken át a lakásbiztosításig vagy vállalkozói biztosításig szinte minden témakörben találtok javaslatot és segítséget! Ha érdekel benneteket valamelyik lehetőség, csak kattintsatok bele a holnapon az egyik kategóriába, és olvassatok utána a lehetőségnek. Ezt követően egy online űrlap kitöltésével tudjátok jelezni a kapcsolatfelvételi szándékot a Pannonsafe felé. Nem kell sokat várni, és hamarosan csöngeni fog a telefonotok, hogy a Pannonsafe ügyintézője felajánlhassa a segítségét a részetekre! Ha pedig úgy érzitek, a telefonos konzultáció nem volt elég kimerítő, arra is lehetőség van, hogy személyesen ellátogassatok a Pannonsafe egyik irodájába. Én ezt mindenkinek nagyon ajánlom, ha tehetitek, éljetek ezzel a lehetőséggel! Legyünk ugyanis őszinték, a pénzügyeinkkel kapcsolatban még mindig hajlamosak vagyunk kissé szemérmesek, lenni. Ezért azt gondolom, egy személyes találkozás alkalmával, ha megvan az alapvető kémia, akkor sokkal fesztelenebbül és direktebben lehet beszélgetni akár kellemetlen pénzügyi tapasztalatok kapcsán is.

 

A www.pannonsafe.hu oldalon azt fogjátok látni, hogy a társaságnak Pécs a székhelye, de ez ne riasszon el benneteket a személyes találkozó lehetőségétől. A csapat ugyanis országosan harminc lokáción is megtalálható, így biztosan lesz olyan fogadóhelyük, amely a ti otthonotokhoz is közel esik! Ha pedig az én leírásom alapján sem vagytok biztosak benne, hogy tényleg megéri-e felvenni a Pannonsafe csapatával a kapcsolatot, ne habozzatok. Csak kezdjétek el átnézni a www.pannonsafe.hu oldalán listázott ügyfél véleményeteket, és győződjetek meg róla saját magatok, mennyi a pozitív visszajelzés az ügyfelek részéről. Nos, ez már elég meggyőző ahhoz, hogy belevágjatok egy biztosításba a Pannonsafe segítségével?

Posted by: on