Ágyazható kanapé, ha vendég jön.

Szponzorált tartalom

ágyazható kanapé

ágyazható kanapé

Nálunk mindig zajlik az élet, gyakran vannak vendégek a házban, olykor pedig a gyerekek barátai töltenek el egy-egy éjszakát nálunk. Ilyenkor sokáig bajban voltunk az elhelyezéssel éjszakára, hiszen egy plusz ágyat már nem tudtunk állandó jelleggel besuvasztani a lakásba. És bár viszonylag tágas a lakás, egy fekhely azért sok helyet el tud foglalni. Ezért is vettünk nemrég kanapét kiágyazható kialakításban, ami azért is praktikus, mert alapvetően csak egy szimpla kanapénak látszik, általában csak akkora helyet foglal, de ha ottalvós vendég jön a házhoz, akkor máris ággyá avanzsál!

 

Ennek kapcsán szeretném megmutatni a MyBútor kanapé shop kínálatát, ami nem csak a szokványos sarokkanapé, 3-2-1 összeállításokkal tud szolgálni, hanem számos lehetőséget kínál a különböző esetekre. A nyaralónkba például vettünk tőlük egy 3-as kanapét, ami tökéletes választás volt, mert nappal egy szimpla kanapéként funkcionál, míg este ágyként használható. Ennek legfőképp a nagyobb gyermek örül, hiszen így már neki is “külön” szobája lehet a nyaralóban.

 

Amit otthonra választottunk, az pedig egy olyan ágyazható kanapé, ami ránézésre U formájú, ám amikor valaki aludni szeretne rajta, akkor egy tágas, kényelmes franciaágy lesz belőle. Rengeteg az opció, ami abból is látszik, hogy mi két teljesen különböző térbe meg tudtuk oldani általuk azt, hogy még egy, sőt otthon plusz két személy is elférhessen, ha arra szükség van.

 

Függően attól, hogy kinek mennyi szabad hely van otthon a kanapénak, úgy érdemes kiválasztani a megfelelő kinyitható kanapét. Bár alapvetően csak annyi helyet foglal, mint amennyit összecsukva gondolunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy nem csak ezt a méretet kell számításba venni a vásárlás előtt! Ha ugyanis kinyitjuk, akkor mindjárt több helyet fog elfoglalni és ezzel számolnunk kell.

 

Amikor meghozza a futár a kanapé shopból a terméket, ne habozzunk, bontsuk ki, akár ki is próbálhatjuk (a MyBútor mindenre gondol!), a szállító meg fogja várni ezt, hiszen ha nem tetszik a megrendelt áru, akkor vissza lehet küldeni, mindenféle kötelezettség nélkül! Persze, ha jól mértünk a vásárlás előtt, akkor ilyen gondunk nem lesz!

Posted by: on