Ilyen bulira vágyik minden nő, és most itt a lehetőség.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú

lánybúcsú

Privát vitorlás saját kapitánnyal egy egész álló napra, korlátlan italfogyasztás, a legjobb koktélok, vacsora balatoni panorámával, kirobbanó buli Siófok legmenőbb helyein, alvás egy vitorlás fedélzetén, és másnap egy laza wellness egy hotelben. Milyen hétévégének hangzik? El tudnád képzelni, hogy ilyen legyen a lánybúcsúd? El hát, hogyne tudnád!

 

Na most figyelj, mert van egy jó hírem! Ez simán megvalósítható, és még nem is kerül sokba! Nem Neked kell megszervezned, hanem van egy cég, aki gondoskodik mindenről, amit itt leírtam. Sőt, nagyjából bármiről, amit el tudsz képzelni a barátnőiddel. Ezen a honlapon találsz részletes infókat: balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/.

 

Adott tehát a Balaton, a legszebb tó a világon, adottak vagytok Ti, a bulizni vágyó csajok, és adott egy cég, a BalatonPro, akik a rendelkezésre álló tényezőket egyesítik egyetlen óriási, felejthetetlen buliba! A cég egyébként balatoni rendezvények szervezésével foglalkozik, ami a lánybúcsún kívül is még elég sok mindent magában foglal.

 

Akár lánykérésre készülsz, vagy legénybúcsúra, akár házassági évforduló van a naptárba írva, vagy születésnap következik, vagy ha cégvezetőként tervezel éppen csapatépítőt, mindenképp kattints az oldalra! Én elsősorban a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon vagyok ismeretes, ezen kutakodtam elég sokat, amikor a feleségemnek barátnőinek segítettem meglepni a páromat anno. Ők hatalmasat buliztak, a mai napig emlegetik, pedig már egy éve volt. Kötelező kattintani, ha Te is szeretnél egy kirobbanó bulit a csajokkal életed nagy napja előtt!

Posted by: on