Az íves etikett címke is sokoldalúan felhasználható!

Szponzorált tartalom

íves etikett címke

íves etikett címke

Gyors megoldásra lenne szüksége címkenyomtatáshoz? Ebben az esetben tudunk olyan lehetőséget mutatni, ami minden igényt lefed, mégis minőségi nyomtatást valósíthatunk meg általa!

 

Érdekesség, hogy vannak olyan címkék, amelyek esetében nem kell külön megvásárolni egy ehhez alkalmas nyomtatót, hiszen például az íves etikett címke segítségével egy egyszerű tintasugaras- vagy lézernyomtató is elegendő a nyomtatáshoz! Hogyha nem nyomtatunk napi szinten több ezer darabot, akkor tényleg tökéletesen megfelelő választás az íves etikett címke.

 

Lehetővé teszi, hogy kisebb anyagválaszték mellett is minőségi, egyúttal széleskörű anyaghasználat mellett nyomtathassunk címkéket. Szuper megoldás, hiszen ha olyan anyagot választunk hozzá, akkor hűtőházban és más extrémnek számító körülmények között egyaránt tartósan lehet alkalmazni, bírni fogja a sarat!

Nem mindenhol van tekercses címkenyomtató, ami egyébként nagy beruházásnak számíthat, ha nem rendelkezik megfelelő háttérrel a vállalkozás. Persze nem is feltétlenül van rá szükség ilyen megoldások mellett, hiszen az íves etikett címke nyomtatásához elegendő egy szimpla nyomtató, ami többnyire minden vállalkozásnak van.

A speciális felhasználási területek kapcsán is jól alkalmazható, ennek köszönhetően széleskörű felhasználást tesz lehetővé!

Posted by: on