Az alkoholelvonó intézmények gyöngye ez a kis házikó!

Szponzorált tartalom

alkoholelvonó intézmények

alkoholelvonó intézmények

Ha azt mondom bárkinek, hogy elvonó, akkor mindenki egy sötét szobára fog gondolni, ahol a beteg éheznek és nem engedik őket sehova se menni. Nem adnak nekik inni és a teljes lelki megsemmisülés határán kaparják a falat annak reményében, hogy kijutnak. Szerencsére a mai világban már nem kell ilyenektől félni, minden zöld és fényes most már, legalábbis a Felépülők bájos házikójában, ami véleményem szerint az alkoholelvonó intézmények között az egyik legszebb. Javaslom, hogy nézz fel a felepulok.hu-ra hiszen garantáltan vissza fogják majd adni az emberségbe vetett hitedet végtelen empátiájukkal és emberszeretetükkel. Az alkoholról való leszoktatás és a reményvesztettek reményének visszaadása, a fény felé történő útmutatás a feladata ezeknek a csodálatos embereknek, akik nap mint nap alkoholproblémákkal küszködőknek segítenek. A világot egy jobb hellyé akarják tenni és itt nem csupán arról van szó, hogy az alkoholtól megvonják a betegeket. Sokkal többet tesznek ők ennél.

 

Tudjuk ugyanis azt, hogy minden problémának valamilyen mélyebb, lelki eredetű oka van. Nincs ez másként az alkohollal sem, hiszen a betegek azért menekülnek ebbe az általuk vélt megoldásba, mert nem akarnak szembenézni a valósággal. Amikor részeges állapotban vannak, akkor nem tudnak gondolkodni a sötét dolgokon és nem érzik olyan szinten a fájdalmat, mivel úgy gondolják, hogy pár feles – vagy jóval több – majd segít ezt enyhíteni.  Ilyenkor elsődlegesen a lelki gondokkal kell foglalkozni, hiszen, ha a beteg lelke rendbe jön, akkor már sokkal könnyebben fog elszakadni a bilincseket jelentő függőségektől és addiktív szerektől.

 

A programban résztvevőknek először át kell esniük egy állapotfelmérésen, melyet majd konzultációk sorozata fog követni. Ezek az alkalmak fogják felkészíteni a betegeket arra, ami majd rájuk vár a bentlakásos 28 napban, mivel itt csak ennyi időt kell tölteni a többi, alkoholelvonó intézményekkel ellentétben. Ez a modern, újkeletű szemlélet a Minnesota-modellen alapul és a cél az, hogy teljesen a beteg és a betegnek a lelke legyen a középpontban. Mivel, ha meggyógyítjuk a lelket és gyógyírt találunk a fájdalmakra, akkor mindent meg tudunk gyógyítani a testen is, melyet ez a lelki eredetű szomorúság vagy gond okozott.

 

További részletes információért látogass el a Felépülők oldalára, ahol mindent megtudhatsz a programmal és a programot megálmodókkal kapcsolatban. Láthatod majd, hogy milyen szimpatikusak a segítők és milyen gyönyörű helyen lehetnek az elvonóra bevonulók. Utána olvashatsz a modellnek és a betegségnek, hiszen az alkoholbetegség is egy valós és létező betegség és minden esetben orvosi ellátást igényel. Ne hezitálj hát, főleg, ha ilyen személy van a közvetlen környezetedben! Cselekedj mindenképp, hiszen minél hamarabb elkezditek a változtatást, annál hamarabb lesz majd eredmény.

Posted by: on