A cégalapításban van segítség!

Szponzorált tartalom

cégalapítás feltételei

cégalapítás feltételei

Egyik nap a szomszédom, Tomi, oda lépett hozzám az utcán, és úgy láttam rajta, hogy nagyon szorong. Kérdeztem tőle, hogy mi a baj, és azt mondta, hogy cégalapításban gondolkodik, de egyetlen, banálisnak tűnő, de még is fontos dolog állja az útját: nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a cég neve.

 

Elmondta, hogy nagyon fontos számára, hogy a cég neve tükrözze a cég filozófiáját és tevékenységét, de egyik lehetőség sem tűnik elég jónak. Javasoltam neki, hogy mondjon néhány példát, amikre eddig gondolt, és segítek neki választani. Először az Innovate nevet mondta, aminek jelentése innoválni, újítani.

 

Azt gondoltam, hogy ez egy jó név, mert egyértelműen jelzi a cég elkötelezettségét az újdonságok iránt. Aztán volt még egy másik név, ami nagyon tetszett, ez pedig az Azure volt. Szerintem ez is jó név, mert szép és könnyen megjegyezhető, és akár a kettő kombinációja is lehetne a cég neve. Ez az ötlet nagyon megtetszett neki, mondta még alaposan utána olvas a cégalapítás feltételeinek.

 

Ebben is tudtam segíteni, ugyanis már korábbról megismerhettem a Top cégalapítás csapatát. Az ő weboldalukon a cégalapítás feltételei részletesen megtalálhatók, illetve az egész cégalapítást is át tudják vállalni.

 

Tomi nagyon megörült ezeknek az információknak, és rögtön felkereste a Top cégalapítás weboldalát. Az oldalon tényleg minden információt megtalált a cégalapítás feltételei kapcsán, és az egész folyamatról, ami sokat segített neki átlátni az egész cégalapítást.

 

Az is átjött a weboldalon keresztül, hogy a cégalapítás csapata nagyon segítőkész és szívesen áll a rendelkezésre, és minden kérdésre választ adnak. Az egész folyamat nagyon egyszerűnek és stresszmentesnek tűnik a csapat szolgáltatásait igénybe véve, ami nagyon jól jött Tomi számára, aki már eleget szenvedett a cég nevének kiválasztása miatt.

 

Miután felvette a kapcsolatot a cég munkatársaival, csak úgy gördültek az események. Néhány nap múlva már minden dokumentum rendben volt, és Tomi elindult a cégalapítás útján a Top cégalapítás csapatának segítségével, akik részletesen tájékoztatták a cégalapítás feltételeiről, és minden egyébről, amit meg kell tenni egy cég alapítása előtt, valamint azokról a teendőkről is, amit a cégalapítás után kell megtenni. Az alapos tájékoztatásnak köszönhetően Tomi teljesen megnyugodott, és már csak várta, hogy végig menjenek minden lépésen. Az ajánlat elfogadását követően kerül sor dokumentumok kitöltésére, majd pedig személyes találkozóra, ahol az okiratokat ismertetik, majd pedig az ismertetést követően aláírják. Innentől pedig a csapat dolga elintézni a továbbiakat, Tominak majd csak akkor lesz feladata, amikor bejegyzésre kerül a cég, de mivel mindenről pontosan tájékoztatva lett, így nem aggódik.

Posted by: on